luftmadras_tekstil

Vores luftmadrasser ligger klart blandt de billigste på nettet. Dette er dog en klar fordel, da der tidligere har været et stort spring fra et almindeligt underlag til den komfortable luftmadras. Men for blot en investering på ekstra halvtreds kroner, får man en komfort som man ikke finder bedre, ved andre alternativer. Luftmadrassen er tilpas tyk nok til at kunne skabe den komfort, som man finder ved en normal seng, og du vil derfor opleve en fornyet energi dag efter dag. Samtidigt, er man på festival mere aktiv. Man går mere, og bruger flere af kroppens muskler – så her bør man ikke gå ned på udstyret, hvis man ønsker at være frisk dag efter dag. Den billige luftmadras er, som man kender dem fra alle andre luftmadrasser. Selve stoffet er en blanding af plastik og gummi, mens det øverste lag som man ligger på er tyndt stof som er mere komfortabelt. Vi anbefaler dog altid at man tager et lagen med, som man evt. kan tage af senere hen, hvis det bliver for beskidt under festivalen.

Skal man bruge en pumpe til sin luftmadras?

Anbefalingen er at en pumpe giver rigtig god mening, når man skal fylde en luftmadras op. Desværre er der på langt størstedelen af festivaler, ikke mulighed for at få strøm – og derved vil en manuel pumpe være den bedste løsning, også kaldt en fodpumpe. Disse er meget effektive, da de danner mere luft end en normal pumpe man bruger med hånden. Det er link til vores fodpumpe her. Man kan også investere i en luftmadras med indbygget pumpe, men disse er langt dyrere og ikke særligt velegnet til de hårde omgivelser, som man vil opleve på en festival. Det ville være ærgerligt, hvis man ødelagde madrassen, hvis man har brugt ekstra penge på at den har en indbygget pumpe.

Vælg en Dobbelt luftmadras, hvis i skal sove to i teltet

Skal du sove sammen med en kammerat, en kæreste eller ønsker du blot at der er mulighed for at

luftmadras_åbning

to personer kan sove sammen, er det en gode ide at købe en dobbelt luftmadras. En luftmadras til to personer, er både længere og bredere, samtidigt med madrassen er tykkere, da to personer naturligvis vejer mere og derved kræver mere luft i madrassen. Det er også en god ide, at købe en dobbeltluftmadras til sig selv, selv hvis man sover alene – man vil kunne sprede sig mere ud, og udnytte den oppustelige seng bedre.

Luftmadrasser kan redde din energi på festivalen

Det er helt naturligt at man føler sig mere træt, når man er på festival. Man er mere aktiv, ved at se koncerter, gå fra campingområde til festivalpladser og måske vælger man at danse hele natten lang. Med en luftmadras, vil man dog opleve at den tabte energi vil blive genereret tilbage langt hurtigere, rent fysisk. Ens krop vil nemlig ligge på et langt blødere underlag, end f.eks en tynd måtte eller liggeunderlag.

Hvor finder man luftmadrasser på tilbud?

luftmadras_komfort_ikon

Da luftmadrassen er et produkt, der er meget konkurrence på vil det være svært at lave store tilbud og besparelser på. Men i stedet bør man kigge efter pakkeløsninger, hvor der vil være en samlet besparelse. Dette kunne f.eks. være ved at købe luftmadrassen sammen med en pumpe – eller ved køb af luftmadrasser til hele sin camp. Samtidigt, er det en god ide at tilmelde sig nyhedsbrevet, hvor der vil være eksklusive tilbud til alle tilmeldte – og engang imellem snige sig et tilbud ind på luftmadrasser

Billige luftmadrasser er den bedste løsning for en Festivalcamp

Hvis alle i campen, som man tager afsted på festival med, vælger at investere i en luftmadras, vil alle opleve at have mere energi om morgenen. Man er ikke øm i kroppen, og den mængde søvn man har fået vil ofte være mere behagelig for kroppens velvære. Samtidigt, kan man nøjes med blot at købe en pumpe til campen og deles om denne, for at sparre udgiften væk – og bruge dem på lidt sjovere køb, som mad og drikkevarer.