billigt pop up telt

Alle ved at en festival kan være hård for ens udstyr – både telt, stole, borde, soveposer og meget andet. Samtidigt spiller vejret en stor rolle for ens telt, hvor man normalvis bekymre sig om det holdte regnen ud, og om teltet kan tage den vind som man kan opleve ved at bo på en campingplads. Derfor er dette telt er bygget af høj kvalitet, med to lag af tykt og beskyttende nylon – så der ikke kan gå hul i teltet, og at teltduen sikrer, at der ingen regn kommer ind i teltet. Stængerne som er syet ind i teltet er solide, men kan bøjes som man lyster, da de er elastiske. Dette gør at hvis teltet modtager et slag fra vinden, en stol – eller en anden festivalgæst, skal man ikke bekymre sig om holdbarheden. Vores Pop-up telt, er desuden blandt de billigste på markedet og derfor giver vi selvfølgelig prisgaranti, hvis du finder et Pop-up telt med samme features, til en lavere pris.

3-4 Personers telt med Pop-up

Hvis man vælger et 3-4 Personers telt, får man virkeligt et telt med en masse plads til alt fra tasker, tøj, drikkevarer, stole og andet festival udstyr. Samtidigt, kan man have overnattende venner i teltet, når man har så meget plads. Et telt til 3 personer eller 4 personer, er til dig som ønsker at komme tættere på dine venner og ønsker at sove sammen med folk du er trygge omkring – fordi det kan godt blive lidt ensomt for nogle at sove helt alene.

Smart tip til dig der vælger et 4 mands telt

Uanset om du er på festival eller campingferie, hænder der altid et uheldigt

pop up telt 3-4 personer

scenarie. Man vågner op efter en hyggelig dag, og alle ens stole er væk. Enten er de blevet stjålet – eller også har folk forvekslet deres egen stol med din. Dette scenarie er aldrig sjovt, da man ikke kan holde ud at hoppe og danse rundt til diverse koncerter, og så ikke kunne sidde ned når man er færdig. Det ødelægger virkeligt komforten på ens festivaltur – og derfor kan det være et smart trick at tage sine stole med ind i teltet igen under natten. I et telt til 4 personer, er der nemlig rigeligt med plads til at opbevare ens stole over natten.

2 Personers telt med Pop-up

Hvis man investerer i modellen af Pop up telt til 2 personer, får man et rummeligt telt med to sovepladser og plads til tasker og drikkevarer. Teltet dimensioner gør, at man ikke ligger krummet sammen grundet pladsen, men at der derimod er plads til at sove trygt og rart om natten.

Hvem bør købe et 2 mands telt?

Køber man et 2 mands telt og udelukkende skal bo der alene, har man plads til flere rammer af drikkevarer – så der er til hele ugen. Alternativt, bruger mange den ekstra plads til at opbevare deres venners tøj, tasker og festival udstyr. Et telt til 2 personer, er også den billige model af vores telte – men med samme funktioner og kvalitet som vores 3-4 personers telt.

Innovativt Pop up telt

pop up telt indvendigt

Med vores innovative og smarte telt, kan man slå sit telt op på under 30 sekunder. Teltet er pakket ind i en rund og beskyttende pose, hvorefter det blot foldes ud – og kastes ud på festivalpladsen/campingpladsen. Med dette Pop-up telt, undgår man også stænger der først skal sættes sammen og derefter skal føres igennem teltets mange lag. I stedet er det bygget op omkring mere elastiske stænger, som allerede er syet ind i teltet. Den smarte Pop up funktion, gør desuden alt teltet er utroligt nemt at folde sammen og pakke ned i den beskyttende pose.

I stedet for at skulle samle snore, stænger & et eventuelt overlag sammen i en taske, skal man blot folde dette festivaltelt sammen i 4 lag, på midten, siderne og midten igen. Dette kan også gøres på meget kort tid, hvilket gør at teltet kan bruges på festivalen flere år i træk